Berminal nedir?

Berminal nedir?

Berminal ile nasıl para kazanılır? Airdrop ile ücretsiz kripto para kazan. BERM kazan.



Uygulama tamamen ücretsizdir. Herhangi bir banka bilgisi yada kişisel bilgi istemez.

Berminal,  kripto-haber paylaşımı ve kripto-ticaret merkezli bir oluşumdur. Kripto para trenini kaçırmış olan herkese bir alternatiftir. Kripto paralar işlem hacmi kadar değer kazandığı için ilk çıktıklarında ”airdrop” adı altında belli bir miktar kullanıcılara ücretsiz dağıtılır. Berminal bunu kendi uygulaması içinde kripto haberler üzerinden sorular sorup, haberleri okuyup değerlendirmenize göre kendi para birimiyle sizlere ödüller veriyor.

Berminal şu an 5,000,000 $ değerinde Berm kripto parasının dağıtımını yapmakta. Uygulamayı indirip kayıt olan kişilere, aşağıda verdiğim referans kodunu girerek  100 Berm veriyor ki bu da +$5 dolar ediyor.

İşleyiş biçimi gereği paranın sosyal medyada duyulmasını daha çok konuşulup  popüler olmasını sağlamak amacıyla arkadaşlarınızı da uygulamaya davet ederek 100(5$) Berm alıyorsunuz.

Adım adım Uygulama Rehberi:

1.Uygulamayı hangi işletim sistemini kullanıyorsak tıklayıp indiriyoruz:

İndirme için tıkla: iOs / Android


2.Uygulamayı açıp Create Account kısmına tıklayarak kayıt oluyoruz, telefon numaramızı Türkiye’yi seçerek giriyoruz ve gelen mesajı pin kısmına girdikten sonra mail ve username alanlarını doldurup devam ediyoruz.(Yapamayanlar için fotoğrafları anlatım aşağıdadır.)

 

3. 100 Berm yani $5 dolar kazanmak için, “Me” ye tıklayıp, “Invite Friends” e tıklayıp, 926c7ab3 kodunu giriyorsunuz ve 100 Berm 5$ dolar kazanıyorsunuz.

 

 Diğer Adımlar:
  • Uygulama içerisinde haberleri beğenip yada beğenmeyip(günlük 10) günlük 10 Berm kazanabiliyoruz.
  • Haber içerisindeki Quizzleri(soruları) cevaplayarak 8 berm kazanabiliyoruz. 
  • Ücretsiz Bitcoin tahmini yaparak ilk %50 girerek 25 berm kazanabiliyoruz .Eğer kazanıp herhangi bir platformda paylaşırsanız bu 50 berm oluyor.
  • Referans kodunuz airdrop ile arkadaşlarınızı uygulamaya üye yaparak 100 berm $5 dolar kazanıyoruz.

Hemen uygulamayı indirerek sizde kazanmaya başlayın.

İndirme için tıkla: Android / iOs



Yorumlar